Sant Silvestre la Seu d'Urgell: Concurs INSTAGRAM: guanya un vol biplaça en parapent!

Visualitzacions de pàgina

dissabte, 6 de desembre del 2014

Concurs INSTAGRAM: guanya un vol biplaça en parapent!


Et ve de gust volar una estona en un biplaça amb l'equip de Parapent Organyà? Doncs, participa en el concurs d'Instagram de la VI Sant Silvestre La Seu.

Per a fer-ho has de:
1- Fer-te seguidor (Follow) d' @santsilaseu a Instagram
2-Has de penjar la teva foto que tingui relació amb la Sant Silvestre de la Seu. Pot ser una foto entrenant per la cursa, mentre recolliu els dorsals, inscrivint-vos per internet, del dia de la cursa... qualsevol cosa que us vingui a la ment, en aquest punt l'important és IMAGINACIÓ AL PODER!
3-Etiqueta a @santsilaseu a la foto
4-Utilitza el hashtag #santsigram per descriure la foto (podeu descriure-la com vulgueu i utilitzar els hashtags que us vinguin de gust, però #santsigram és obligatori per participar en el concurs)
5-Aconsegueix més "Me gusta" (o Likes, diga-li com vulguis) que la resta de participants, ja que EL GUANYADOR SERÀ AQUELL QUE EN FINALITZAR EL CONCURS TINGUI MÉS "ME GUSTA"

Teniu temps per presentar les vostres fotos fins el dia 4 de gener a les 23.59hores.
Podeu participar amb tantes fotos com vulgueu!

I recordeu, el guanyador s'emportà un VOL BIPLAÇA AMB PARAPENT ORGANYÀ!

PD: En cas d'empat, conflicte, etc, cosa que esperem que no passi, l'organització de la Sant Silvestre La Seu es reserva el dret a dictaminar una resolució. La participació en aquest concurs, suposa l'acceptació d'aquesta norma. Així mateix, per optar al premi és obligatori complir els cinc passos descrits anteriorment sobre com participar en el concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada